VR Kids Dinosaur veçanta Child VR Games

Përshkrim i shkurtër:

Lovely Kids Dinosaur model with educational games. Let kids playing and learning! Attractive kids be immersive VR games.

Detail Product

Produkt Tags

VR Kids Dinosaur veçanta Child VR Games

Features:
Lovely Kids Dinosaur model with educational games.
Let kids playing and learning!
Attractive kids be immersive VR games.

Introduction
Little dinosaur is a 3-10-yeasr-old children’s puzzle products, cute dragons modeling, built-in three games, education and entertainment, sitting on the back of a dinosaur will bring you into a virtual world, the sky fly, the fairy tale world.

How to play?
Ride the horse, wear the VR headset, playing immersive dinosaur games.

Where can run business?
vend i përshtatshëm për të drejtuar biznesin
* Theme Park
* shesh lojërash
* Qender tregtare
* supermarket.
* aktivitete promovuese Shkencë dhe kështu me radhë

detaje produkt

Production Name VR kids dinosaur special child VR games
Voltage/Power 220V/2.4kw
VR kufje Deepoon VR
lojë 1copë
Playing time 5-10 mins
Packing Size(LXWXH) 250X120X120cm
List of goods 1x VR Deepon headset
1x Computer
1XHD Display
1x VR Kids dinosaur
Computer Configuration CPU:I5
Graphic Card:GF1050
Hard disk:240G
Memory Card:8GB

 

Income & Benefit

1 Set Kids VR Dinosaur
Cmimi i biletes Working time Playing Time VR Machine Conversion Mode Income
1 day $5 5 Hours 5 Times/Hour 1set 5*5*5*1 $125/day
(Daily)
1 day $5 10Hours 5 Times/Hour 1set 5*10*5*1 $250/day
(Weekend)
1 Month $125*22+$250*8 $4,750

 

Our Service:
1.Fabrika e drejtpërdrejtë, jo fitim ndërmjetësimit, shërbimit të drejtpërdrejtë;
2.Customized AR VR e software dhe hardware;
3.Një vit garanci, mirëmbajtjen e jetës;
4. Japin përvojë dhe lojë të biznesit të menaxhimit zonë të blerësit;
5.BEST after-sales services. There are engineers on-site installation, 1-vit garanci pa pagesë dhe për pajisje;
6. shitjet tona janë 24 ditë në ditë, pothuajse 365 ditë në vit, për zgjidhjen e problemeve për klientët në kohën e duhur, në masën maksimale të mundshme për të mbrojtur interesat e konsumatorëve. Përveç faktorëve të njeriut, fatkeqësitë natyrore, dhe të gjitha dështimet e pajisjeve janë të mbuluara me përgjegjësinë e fabrikës gjatë periudhës së garancisë.

How to care?
1. Keep all the machine drying.
2. Keep the room clean and decrease the duty, clean the surface of machine with a dry, soft tool.
3. Checked machine lines various spare parts and every day, detected the problems in time, prepared to work next day.
4. If you don’t need the game machine, to be packaged it well to place. Avoid the machine is damp and aging, please open the machine to run 30 minutes in every two weeks.

FAQ:
Q: How many ages for kids:
A: 3 10 years old normally.

Q: Ne jemi të shqetësuar në lidhje me cilësinë tuaj dhe pas shitjes shërbimi.
A: Direct Prodhimi, Asnjë merak për çdo problem teknik;
Jonë të marrë shërbim Ekipi kthehet në detyrë, Asnjëherë mos vonojë biznesit të klientit që është misioni ynë!

Q: How long can be the VR headset taken?
Normally, 3-5 years is no problem, it also depends on how to maintain in the daily, if you protect it good the life length will be longer.

Dërgo mesazhin tuaj për ne:

Enquiry TANI
Enquiry TANI