KATEGORITË

Rreth nesh

Guangzhou Kydavr Tech. është e angazhuar për ndërtimin e një ndërmarrje moderne të teknologjisë së lartë me dëfrim inteligjente interaktive. Produktet Kydavr kryesore: 9D VR, produkte të ndryshme dëfrim VR, 5D7D Cinema, projektimi AR interaktive, pajisjet e brendshme dhe te jashtme dëfrim, VR + integruar plan i përgjithshëm operacion.
Lexo më shumë
Enquiry TANI